21/08/2015España » Cataluña

Técnico de mantenimiento para depuradora

Empresa: 
Frigoríficos Costa Brava
País: 
España
Ubicación: 
Riudellots de la Selva
Descripción: 

Frigoríficos Costa Brava, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, degut al seu creixement, un/a TÈCNIC/A DE MANTENIMENT per a la seva ESTACIÓ DEPURADORA, que compti amb disponibilitat horària i que aporti coneixements sobre tractament d'aigües.

  • En dependència Directa del/la Director/a de Manteniment, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal.lacions de l'estació depuradora de l'empresa.
  • Portarà a terme la detecció i resolució d'averies, sobretot a nivell mecànic, però també a nivell elèctric, hidràulic i pneumàtic, buscant aconseguir el correcte funcionament de la depuradora.
  • Per altra banda, també portarà a terme tasques de manteniment preventiu per tal de garantir les condicions òptimes de funcionament de l'estació de tractament d'aigües.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, i que aposta per la millora i per la innovació, invertint en millores tècniques de manera constant.

El/la candidat/a seleccionat/da optarà a un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Requisitos mínimos

  • El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació mínima a nivel de CFGM en Mecànica, Electromecànica i/o similar, i que aporti coneixements de mecànica industrial, electricitat i electrònica, a més de comptar amb coneixements sobre el tractament d'aigües i sobre el funcionament de plantes depuradores.
  • Es requereix aportar una experiència mínima de 3-4 anys ocupant un lloc de feina similar, portant a terme el manteniment, preferiblement, d'una estació depuradora (tractament d'aigües). Per altra banda, si no s'aporta aquesta experiència, serà imprescindible aportar experiència com a tècnic/a de manteniment en una empresa amb producció contínua, i comptar amb coneixements sobre tractament d'aigües.
  • Pensem en una persona dinàmica, resolutiva, que tingui facilitat per treballar en equip, que sigui proactiva, i que tingui facilitat per a la detecció d'averies, i que compti amb disponibilitat horària.